Joypad

Joypad Lite 1.1

Tover je iPhone om in een controller

VOOR

  • Uitgebreide configuratie
  • Reageert scherp
  • Eenvoudig in te stellen

TEGEN

  • Geen Bluetooth

Excellent
9

Met de gratis Joypad-app maak je van je iPhone een draadloze controller voor games op de pc of Mac. Aangezien niet elk spel geschikt is om te spelen met je toetsenbord en muis, is het handig om een 'gamepad' tot je beschikking te hebben.

Allereerst installeer je de app op je iPhone. Om games te spelen dien je echter ook software te installeren op je pc of Mac. Daarna verbind je beide apparaten via hetzelfde wifi-netwerk en je computer herkent automatisch je controller.

Zodra het groene lampje in het venster op je computer brandt, is Joypad klaar voor gebruik. De Lite-versie is gebaseerd op de gamepad van de Nintendo Entertainment System (NES). Wil je graag modernere controllers gebruiken, installeer dan de Joypad Pro-variant. In het instellingenmenu op je iPhone stel je overigens de knoppen geheel naar wens in.

Hoewel je slechts een touch screen gebruikt in plaats van echte knoppen, is Joypad toch een secuur spelbesturingsapparaat. Tijdens het testen van (veel) spellen merkten we dat de games snel reageerden op onze commando's. Essentieel is wel dat je wifi-verbinding stabiel is, want anders treedt er vertraging op. Daarom is het vreemd dat je Joypad niet toepast via Bluetooth, een draadloze dataoverdrachtstechniek die zowel je iPhone bezit als vrijwel alle computers.

Joypad is een uitstekende gamecontroller-applicatie met een scherpe reactie. Doordat je de knoppen desgewenst zelf toewijst, speel je voortaan elke game in jouw speelstijl. Nu is het alleen hopen dat niemand je belt midden in een spelletje.

Meeste downloads Games voor Iphone

Meer
Joypad

Download

Joypad Lite 1.1

Beoordelingen about Joypad